Kantoren

2 kantoorpanden BonsenReuling Accountants Eibergen

Alle projecten | Kantoren

Het ontwerp bestaat uit twee gespiegelde kantoorpanden, elkaar versterkend door een middenas. Hierdoor is een poortfunctie ontstaan met een parkeerroute naar het achterliggend terrein. Het was een eis van de gemeente om de auto's uit het zicht te houden, gezien vanaf de doorgaande weg. De entrees aan de voorzijde van de gebouwen zijn zo dicht mogelijk bij deze middenas gesitueerd om de looproute vanuit de geparkeerde auto zo kort mogelijk te maken. De entree voor het personeel bevindt zich aan de achterzijde. Achter de schuine glasgevels bevinden zich de trappen en liften. Het glas in vliesgevels is voor deels bedrukt met kleine horizontale strepen met ieder gebouw een eigen kleur als identiteit. Deze strepen, speciaal voor dit project gemaakt glas, dient tevens uitstekend als zon- en zichtwering. Wij hebben ook het interieurontwerp mogen realiseren.