Kantoren

Kantorenhuis Nijmegen

Alle projecten | Kantoren

De opdracht was om twee separate kantoorpanden mét bedrijfshallen samen te voegen tot één groot kantoorpand, incl. opslagruimte, één centrale ingang, receptiebalie, etc. De identiteit van het bedrijf moest zowel in exterieur en interieur tot uiting komen. De kleurrijke, zeer herkenbare huisstijl van het bedrijf is tot in de details doorgevoerd. De overkapping van dakterras volgt de zonnestand. Op dit dakterras vinden regelmatig vergaderingen plaats in de zomer, en is ook een verlengstuk van de aangrenzende kantine. Vanuit de A326 gezien, markeert de vorm van de overkapping tevens de ingangspartij. Ook hebben wij de aanlichting van de gevels en de reclame-uiting ontworpen.

TERUG NAAR OVERZICHT                                                  ZIE INTERIEUR