Retail

Woning en winkel/galerie Nijmegen

Alle projecten | Retail

In het centrum van Nijmegen bevindt zich een smal pand met een winkelfunctie op de begane grond en twee woningen op de verdieping, gescheiden door een buitenplaatsje. De opdracht betreft het realiseren van één grote winkelruimte van 22 m. lengte en het verbinden van de twee panden tot één grote woning. Het interieur is volledig gestript en opnieuw opgebouwd: de constructievloeren zijn o.a. verlegd, het buitenplaatsje is bebouwd met glas en fungeert als trappenhuis. Omdat het pand 3,5 m. breed is en daardoor het daglicht beperkt, zijn er zowel in de galerie als in de woning zo min mogelijk binnenwanden geplaatst, waardoor mooie open ruimten zijn ontstaan. De voor- en achtergevel is gerenoveerd en van nieuwe winkelpuien voorzien.